OM MIKERA AB

Vad vi gör?

Mikera AB är ett nytt företag men med en erfarenhet som sträcker sig över 20 år utav våra tjänster. Vi är ett 100% konsultföretag som riktar in sig till både större och mindre kunder.

Jag som ägare till Mikera heter Mikael Eriksson och har en bakgrund från både stora och små entreprenadföretag, har drivit företag tidigare och har under denna tid samlat på mig lång erfarenhet och stor kompetens men även ett gediget kontaktnät inom Sverige och utomlands.

Mikera AB lägger kunden och uppdraget i Fokus och ser inte några problem snarare utvecklande att arbeta både med mindre och större organisationer.
Tillsammans med våra uppdragsgivare hittar vi lösningar som är kostnadseffektiva samt att vi alltid tar fram rätt resurskompetens. 

Mikera AB´s mål är inte att vara störst och ta flest uppdrag. Vi fokuserar på att ligga i toppskiktet när det gäller kompetens och arbetar långsiktigt med alla våra kunder och samarbetspartners. Vårt fokusmål är att ha de MEST nöjda kunder ihop med de MEST nöjda medarbetarna. Det tror vi skapar långsiktighet i vår verksamhet.


Jag anser att det alltid ska vara kul och inspirerande att gå till jobbet även under de mest hektiska perioderna, så man känner att man orkar göra det där lilla extra för uppdraget/projektet.
För det lönar sig alltid i längden med hårt arbete och brinnande engagemang.

 Jag hoppas verkligen att vi får chansen att samarbeta med just dig.

Mikael Eriksson

Ägare, Senior Consultant Mikera AB